Segt!

Godnatt! Ska inte sova än , men skriver ett sista inlägg för idag. Blogg.se är väldigt segt nu på kvällen, hoppas dom fixar det! Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck-Om du lämnade mig nu. Så fin. Men ska inte sitta och snacka så mycket, vi har hemkunskap imorgon. Eller iallafall en grupp och sen en på onsdag. Får hoppas jag kommer i samma grupp som Emilia. Men vi hörs imorgon , svarar även på kommentarer då eftersom det är så segt nu!
Godnatt!

Ha en bra kväll, puss!

Godkväll! Har precis pluggat i 45 minuter ungefär, måste plugga varje dag nu till provet. Vill ha alla rätt!
Så snart ska jag gå ner & äta en macka, och läsa en bok jag lånade idag. Hinner nog blogga lite senare, så vi hörs!Ha en bra kväll! Ska försöka hinna börja med min header idag,eller imorgon.

uy & cykla.

Hej! Skriver lite snabbt nu, för ska ut & cykla en runda. Måste börja träna & sluta äta godis + läsk.'
Lycka till säger jag bara! , men mamma tvingade mig att inte dricka läsk idag för hade tagit fram en & hon bara tog den ifrån mig. Bra mamma jag har, annars hade jag fan druckit! Men nu ska jag ut & cykla, så det inte börjar regna! Hörs sen, puss!

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade halv sju & gick upp vid tio i sju ungefär, för då var frukosten klar. Är så lat på morgonen att jag inte orkar göra min frukost själv. ;) Ska till skolan vid åtta ungefär & slutar tjugo i två. & jag måste plugga till provet, som är på fredag! Jag-pallar-inte! Men nu ska jag gå ner & ta bort allt hår från mina byxor, ha en bra dag!
Ska börja på min design idag också!

Pusshej!/Emma

                                                        
                                        

Utkast: Hej! Nu ...

Hej! Nu blir det att se på tv & Porirot & efter det sova. Skola imorgo & jag pallar inte! Vi har "prov" tills på fredag & det är jättesvårt, det är typ en massa länder man ska kunna!


Söndag

Hej! Ska snart duscha & efter det se på tv + äta Ben&Jerrys.' Ska försöka hitta någon som kan göra en header åt mig,annars får jag väl försöka själv! Imorgon är det skola & jag pallar inte med det. Är sjukt trött på alltalltalltallt.
Hade tänkt att måla mina naglar, eftersom nagellacket har börjat försvinna , men bara om det finns tid.'
Det har varit väldigt kallt idag också,brrrr! Vi vill inte ha vinter än,tack! Skriver kanske senare. xD

Pussar + KÄRLEK!/Emma



Min kväll!

Godmorgon! Jag & Linnéa är redan uppe,ska berätta lite om kvällen! Jag skrev ju att vi skulle gå ut & sätta oss på altanen, & det gjorde vi. Vi pratade lite med hennes föräldrar om allt möjligt. Sen klockan halv nio kom Cornelia & skulle hämta sitt paket, sen satte vi oss igen en stund, men sen så höll det på att bli mörkt, så vi skulle gå hem till mig! Och vi gick upp på framsidan , så vi kom vid rondellen typ och då kom det en bil som tutade på oss, men vi visste inte vem det var? Så vi fortsatte ner för backen & då kom Sune,Linnéas katt. Så vi följde med honom hem, för annars hade han följt efter oss hem till mig. Och när vi gick nerför en liten backe & kom på Linnéas gata, kom det en bil & han körde ganska snabbt, han kom emot oss. Så vi gick upp på en grässlänt, och han saktade ner lite & stirrade på oss. & jag tyckte det var en kille som vi vet vem det är, så vi sprang in på altanen där Benny satt.
& sen skulle Anita(Linnéas mamma.) följa med oss en bit, för det var lite läskigt. Men då såg vi att det var Roger, en som känner Freddy(Linnéas kusin.) & när han körde runt rondellen så såg han ju bara våra ryggar, så vi tror att han trodde det var Freddy. För dom har ju likadan hårfärg & så. Så det var därför han körde ner där & sen saktade han ner för att kolla om det var Freddy. Men sen var det ju inte det, sen skulle han säkert säga något till Freddy för han körde in vid huset. Det var våran kväll det! ;) Nu ska vi äta frukost & lite senare gå hem till Linnéa.
Pusshej!/Emma


Godkväll!:D

Godkväll! Nu ska jag & Linnéa snart gå ut & sätta sig ute på altanen, uppdaterar ikväll!

Pusshej!/Emma

Hemma hos Linnéa.

Hejsan ! Sitter hemma hos Linnéa.Ska berätta lite om dagen.' Jag och Linnéa gick & la oss klockan halv elva igår,sen somnade vi med taklampan tänd & allt,vaknade klockan fyra. Gick upp & borstade tänderna,igck tillbaka och somnade om till klockan åtta. Gick upp & satt lite vid datorn. Sen vid tio typ åkte vi till farmor,var ute & tog lite kort m.m och sen åkte vi hem vid halv tre ungefär. Då släppte pappa av oss hos Linnéa. Vi åt kräftor & räkor, sen gick vi ut och tog kort.Sen kom jag på idén att vi kunde gå & köpa godis!(y) Så vi gick ända till konsum, och höhö det tog lite längre tid he, pågrund av en sak. ' ;) När vi kom hem åt vi lite godis, satt ute på altan och kollade på hennes pappa facebook & Linnéa hjälpte honom att skriva lite. Sen precis när jag skulle ringa hem ringde Cornelia, jag hade slått mit hemnummer och allt, och precis då ringde det. ' Haha, så fick vänta tills dom pratat klart & sen ringa hem. Skulle snacka med mamma lite. & vi ska sova hemma hos mig,vi tänkte sova här men Linnéa har sina saker hos mig,och vi pallar inte gå hem till mig & sen tillbaka. Lata? ;) Jao! Men klockan åtta typ kommer Cornelia för hon ska hämta sitt paket, :) Vid nio kanske,drar vi hem till mig. Blir en massa snack, film eller datorn?

Pusshej!/Emma



Hos linnéa :)

Godkväll! Sitter hemma hos Linnéa. :) Vi ska dra hem till mig lite senare,blir säkert film & mys med godis. Man har ju bra sällskap!(y) Imorgon blir det att åka till farmor och vara där över dagen. På söndag blir det nog att träna lite & sen en god sallad att äta. Ska ha sån här salladost i. Mums!♥ Ni får inga bilder,eftersom jag inte har några här!

Måste till skolan snart :) puss!

Godmorgon!Måste ju berätta varför det kommer bli dålig uppdatering idag. ♥
Först är det skolan & direkt efter det hämtar mamma mig och Amanda i skolan och sen åker vi till O-hamn,för att kolla efter jeans. :) Så kommer inte kunna uppdatera förräns ikväll,så ni vet. Men nu ska jag gå ner & fixa det sista,mamma skjutsar mig till skolan!

Ha en bra dag,så hörs vi ikväll!♥


Dagens outfit!


Heheh,försökte gömma mig. ;)

damp

Sitter hemma hos Linnéa just nu & damp på en kille. Han är så jävla cp,gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !
Men ska inte ta ut min ilska här i bloggen,hörs ikväll puss!

Hos Linnéa.

Hejsan ! Hur har er dag varit,bra eller dåliig? Min har varit bara bra, och nu sitter jag hos Linnéa. Hon ska göra sina läxor nu & jag ska blogga lite snabbt. Ikväll blir det mest Förresten började ju Bea gymnasiet idag,hoppas det gick bra!<3 Men nu ska jag nog hjälpa Linnéa med läxan eller något.Puss!

Godmorning.

Godmorgon! Vaknade halv sju och var hur trött som helst, usch! Men snart helg,det ska bli skönt. Vi har läxa tills idag,men hade glömt papperet i skolan så kan inte plugga. ;) Men nu slutar jag skriva eftersom jag inte har något vettigt i min skalle just nu,vi hörs efter skolan! Puss.♥


sova

Nu ska jag sova,hörs imorgon! Godnatt!

Skyynda (:

Hejsan ! Har lite bråttom nu,ska ner och se på Miss Marple. Men hoppas ni får en trevlig kväll,uppdaterar senare!

PUSS!

film nu & mys (y)

Kom precis hem från ica och biblioteket. Lånade tre böcker och två skivor på biblioteket och på ica köpte jag en chokladkaka som jag ska mumsa i mig när jag ser på film. Blev en med nötter! ♥ Men ska se på film nu,ingen aning om vilken. Hörs! Ciaaaao!


Ciaaoooo! :D

Hejsan ! Jag ska alldeles strax äta middag & efter det gå ut och ta lite fiiina kort,höhö!
Jag vill dansa,dansa,dansa. Streetdance var så himla roligt och dans är ju så kul. Men Johanna ska inte vara ledare utan det ska vara en tysk typ,tror jag. Dom sa något om det på avslutningen iallafall,och hon kan typ inget svenska?
Nej men,jag får väl dansa hemma annars. Men det är ju såklart inte lika kul ! Ikväll ska jag måla naglarna,byter nagellack typ varje dag för det är så fint med olika färger. :) Igår hade jag blått,men sen målade jag rött. :D
Nu ska jag äta,ciao!


                                                                                                                Min sköna säng!(a)

Kass .

Känner att uppdateringen har varit kass,men ska försöka att bättra mig!♥ Iallafall kom jag hem från skolan för ett tag sen,dagen gick helt okej snabbt! Ikväll blir det att plugga lite och sen ta det lugnt,även uppdatera i bloggen. Ska försöka komma ut efter middagen och ta lite fina kort,om jag orkar. Känner att jag mått lite illa dom senaste dagarna,inte alls bra!
Men nu ska jag hitta på något,så vi hörs! =)


Sova sen.

Godkväll! Har precis målat naglarna röda, det blev superfint! Hittade nagellacket nere i ett skåp. Vet ni vad jag vill ha? Typ lite rosa färg i håret,typ i topparna inte hela håret men på ett ställe bara! Det skulle vara fint,så ska leta efter färg. :)
Har ingen aning om när jag ska sova, men inte än iallafall ska sitta uppe ett tag till och prata med Frida på msn.
Bloggar imorgon! Godnatt kära bloggläsare!


Måste rusa!

Har lite bråttom nu ska möta Linnéa,tänkte bara säga att det har varit bra i skolan idag och att jag var och köpte lite pennor och sånt till skolan förut,nu måste jag rusa! Ciao!

Godmorgon!

Godmorgon! Satte på datorn för att kolla lite bloggar och skriva ett litet inlägg,det blev inte så jättebra uppdatering igår,men ska lova att bli bättre idag! =) Måste snart gå och klä på mig och fixa lite. Slutar tjugo i två idag,så vi hörs någongång efter det! PUSS!


Inte nya bilder.

Vad hittar ni på en kväll som denna? Själv har jag inget speciellt att göra,så jag sitter och kollar igenom en massa bloggar och småläser lite i dom.♥ Har inge nya bilder att visa er,men ska försöka komma ut imorgon efter allt plugg och fota lite. Ni har inte kommenterat lite mycket idag som ni brukar,men ni kanske inte är hemma?

Klar och fräsch!

Hejsan !
Har skött om mig själv hela kvällen,började med ett bad,sen smörjde jag in mig med body lotion, hade fotbad,klippte,filade och målade tånaglarna,smörjde in fötterna och sitter nu med strumpor på!
Det var väldigt skönt att bara ta hand om sig själv en kväll,och inte tänka på något annat. Hittade öven två jättefina klockor pappa gedde mamma för länge sen,hade tänkt visa dom jag blev kär i dom direkt. Snart ska jag plugga och äta lite.

PUSS.



Dålig kvalité på webben,men kan visa lite fler bilder jag tagit med webben på mig. (:p)



Ta-hand-om-mig-kväll!

Ska ta hand om mig själv hela kvällen, :) Det ska bli skönt,kan berätta vad jag ska göra!

*Ta ett långt varmt bad!
*Ha fotbad.
*FIla och klippa tånaglarna!
*Måla dom.
*Fixa mina händer!
Det kommer nog till lite mer, men det är det jag tänkt på i stunden. Hörs sen!



Jag just nu.


Utkast: Hejsan! Kom ...

Hejsan! Kom precis in efter att ha varit ute på studsmattan och tagit några kort, sitter och kollar lite bloggar !
Det är kul att kolla på gamla inlägg,jag tycker man får inspiration. Har även frågat en jätteduktig tjej vid namnet Malin
http://malinhee.blogg.se/ om hon skulle kunna göra en ny deisgn och header åt mig. :) Hon är jätteduktig,gå in på hennes blogg och kommentera,det blir hon nog glad för! 





Todays me


En "mörk" outfit var det idag.
Tunika:fått av syster
leggings:H&M(?)

EMMA

Hej bloggen !
Ska nog fixa till min blogg lite senare ikväll,kanske även skriva om min dag det beror på
vad ni vill ? Om ni vill det,kommentera då skulle bli superglad och det skulle komma en massa bilder!(a)
Jag kommenterar eran blogg då,så kom igen och kommentera. Men nu ska jag snacka om något annat,ska äta om 35 minuter ungefär,är jättehungrig. Vi hade inget hemma förut typ så åt inget. Målade naglarna förut blåa! Men nu ska jagh sluta skriva!

PUSS!


Hungrig.

Godeftermiddag kära läsare! Kom hem från skolan vid två ungefär, dagen har gått ganska snabbt. Har haft slöjd,fick syslöjd och vi har börjat på en väska! Ikväll händer inte mycket,ska fota lite kanske. Ska snart gå ner och ta något att äta,är väldigt hungrig.

Sova nu.

Hoppas ni har haft en bra dag? Det har jag, men nu är jag så trött att jag ska sova. Ska upp vid sju imorgon så.
Godnatt kära läsare!♥


Rensat ur garderoben.

Hade inget att göra så jag satte igång med att rensa min garderob,fick ut lite jag ska slänga/inte behöver. Måste skriva en lista på vad jag måste köpa. Någon dag ska vi till Oskarshamn och köpa jeans, måste ha strumpor också! Ska sova om en stund, är väldigt trött efter jag gick upp klockan sex..=)


Vart försvann glädjen?

Har ingen inspiration alls längre,vet inte var all min glädje försvann? Får se om det blir bättre. Ska kolla lite bloggar nu och försöka få inspiration. Ska försöka gå ut och fota något imorgon.

Läsa.

Har inget att göra,ska väl ta och läsa lite. Linnéa skulle ringa när dom skulle åka hem men har ingen aning om när det var,. Har precis duschat och är fräsch nu! Ska läsa lite tror jag.

Ut.

Nu ska jag ut och leta upp stället jag ska visa Linnéa. Hon kom hem vid fyra sa Benny när jag ringde. Så det är lite mer än en timme dit.så ska ut nu!

Hungrig!

Har ingen aning om när Linnéa kommer hem från den där kursen hon skulle på med fotbollen. Men får väl ringa efter jag ätit och ser om hon är hemma. Ska ge henne en present och sen hade jag tänkt ta med henne till ett ställe som ligger precis här,där var jag hela tiden förut typ! Är väldigt hungrig så får väl gå ner och kolla om mamma är klar med maten snart. Tycker jag har uppdaterat ganska bra idag om jag får säga det själv. Laddade nyss ner Picasa 3 så jag kan redigera lite bilder. Men som sagt skulle ju kolla om maten var klar!

bästavän'<3

Gud vad jag saknar Frida bästavän'<3 Om hon har höstlov vecka 44 samtidigt som vi ska hon nog komma ner hit några dagar. Jag kan inte stå ut mer,jag vill alltid vara nära dig. Du är bäst, vad skulle jag göra utan dig? Stockholm 09 blev mångamånga fina minnen. :') Blå tåget, var flumm, vasa parken och gustav vasa var också flumm. :') Och på kvällen på Fridas gård,fyfan vilka fina minnen . :') Bara för det ska jag ladda upp några bilder. <3





<3

Trött.

Godmorgon! Eller jag gick ju upp klockan sex. Vi fick lite kräftor iallafall. Det var värt att gå upp så tidigt,för det var jättefint i skogen så tidigt på morgonen dimmigt och fint. :) Idag ska jag göra rent marsvinsburen,och lägga in lite kort till datorn för har bara från stockholm typ.


Hemma!

Godkväll. Nu är det väldigt sent eller jag tycker det för är väldigt trött. Kom hem ungefär klockan elva från Ingvar. Vi har lagt ner burar,ätit korv,tårta och tagit upp några burar. Imorgon ska vi upp klockan sex för att plocka upp resten av burarna,det var för mörkt nu ikväll för att gå där det är blött och man sjunker ner! Sen ska jag inte göra mycket mer imorgon,ska göra rent marsvinsburen också. Men ska sova snart!


Vårat fina hjärta,älskar dig bästavän'<3

Miin dator funkar! :D

Nu funkar min dator! :) Är jätteglad och så,men har inte mycket mer att säga så ska fixa lite saker med datorn nu!


Kommentarer!!<3

Har suttit och svarat på en massa söta och roliga kommentarer! Det är bara att fortsätta. :) Svarar ALLTID på alla mina kommentarer,så ni får ju en extra besökare om ni kommenterar min blogg. ;) Ska inte göra så mycket förräns vi ska åka och fiska kräftor. Ska bara ta det lugnt och sitta vid datorn,kolla bloggar med mera.

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för tjugo minuter ungefär. Mina planer för idag kan jag berätta.
Idag:Måste jag hinna duscha,jag ska åka till biblioteket och låna en bok och sen fixa lite med bloggen + fiska kräftor!
Men nu är det dags för frukost!♥


Ny deisgn och header!

Ny design och header som ni kanske ser! Blev riktigt nöjd,kommer behålla den ganska länge. Faktiskt det bästa jag gjort. Nu ska jag snart gå ner och fortsätta kolla på friidrott och sen sova. Är väldigt trött idag fast klockan bara är kvart i tio!


Friidrott!

Sitter just nu och kollar på friidrott och efter jag sett lite på det ska jag svara på era kommentarer! Imorgon blir det att fiska kräftor,som tur behöver vi inte gå upp tidigt eftersom vi ska fiska vid fem på eftermiddagen. Men på söndag får vi nog gå upp fem på morgonen eller något för att plocka upp burarna, det är roligt om man får några kräftor! Ska även göra om i bloggen lite,om ni undrar varför det ser stökigt ut.

.

Godkväll! Vad har ni gjort idag? Själv har jag bara varit i skolan och sen varit med Linnéa. Men hon åkte hem ungefär klockan tjugo i fem eftersom hon hade samling med fotbollen klockan halv sex. Ska gå och kolla på matchen som är halv sju. Efter det ska jag bara chilla och ta det lugnt. Mamma köpte även en sladd till datorn idag,men det funkade inte eller det var något som var fel. Så pappa ska ringa Fredrik imorgon,så kan han säga på telefon hur man gör! Men nu ska jag äta.Ciao!

Bolt slog världsrekord igen!

Just nu ser jag på friidrott och Bolt slog nyss världsrekord igen! Blev sjukt glad eftersom han är så himla duktig och snabb på att springa. Efter jag sett klart på det ska jag nog sova. Imorgon är det äntligen helg. På lördag blir det att fiska kräftor och så med familjen + Ingvar. På söndag morgon blir det att ta upp burarna ungefär klockan fem på morgonen.
Nu ska jag fortsätta kolla på friidrott och sen sova. Godnatt!

Nu:friidrott.

Godkväll kära läsare! Mamma hämtade ju datorn idag,så jag har hållt på att lägga in bilder och musik i den. Internet funkar inte men imorgon kommer Fredrik och då fixar han väl det! Ska kanske hitta på något med Linnéa imorgon. Det ska bli kul,så är det ju helg också! Jag önskar lycka till Bea som börjar skolan på torsdag. En vecka kvar. Nu blir det friidrott!


Morgon.

Godmorgon! Igår kväll såg jag på "Miss Marple" till tio och efter det gick jag och la mig var sjukt trött. Såg lite friidrott innan "Miss Marple" med mamma och Amanda. Bolt sprang ju och det var svenskar med! Ska till skolan om tjugo minuter ungefär så ska skynda mig att skriva så jag kan fixa lite sen. Hinner kanske uppdatera sen! (:


Hemma från skolan.

Kom hem från skolan för en stund sen och har precis ätit lite. Linnéa ska komma hit en stund och vi ska hitta på något,får se vad vi gör! Ikväll ska pappa även ringa honom som skulle sälja datorn för mamma ska typ hämta den imorgon ? :) Men ska gå och fixa lite innan Linnéa kommer,bloggar senare! =)

090819

Godmorgon! Vaknade fem i halv sju av att klockan ringde,skulel gått upp halv sju men min klocka på mobilen går för snabbt. Måste ställa om den. Men gjorde iallafall gröt till frukost. Nu sitter jag här och det är ganska lång tid tills jag ska åka. Längtar tills imorgon då mamma ska hämta min dator! =) Idag går vi till fem i halv tre,så jag bloggar i eftermiddag!

Ha en bra dag & pusss!


Godnatt!

Hinner inte svara på era kommentarer nu eftersom jag ska sova, är så himla trött. Men lovar att göra det imorgon,bloggar nog imorgonbitti! Godnatt!♥

Duscha.

Godkväll. Vad hittar ni på ikväll då? Själv ska jag inte göra så mycket,ska sitta vid datorn lite och kanske duscha men tror inte jag orkar det. ;) Men hinner nog blogga innan jag ska sova,måste vara utvilad inför imorgon då vi går till 14:25 och killarna är så himla jobbiga på lektioner så man längtar tills det ska bli rast. Men nu ska inte jag snacka en massa utan gå och duscha.Puss!♥

Todays me


Hemma från skolan.

Hejsan! Kom hem från skolan för en stund sen,det var helt okej. Vi fick lite papper och sådär. Vi arbetade alltså inte så mycket idag, det blir väl mer imorgon! Vi har läxor tills fredag,men det gör jag imorgon för idag vill jag bara chilla! =)
Har inte så mycket mer att berätta just nu,kommer kanske en dagens outfit senare. Puss och kram!



Hann visst.

Godmorgon! Jag hann visst skriva, har mer än 30 minuter på mig innan jag ska åka. Och jag är inte ett dugg nervös. Hehe, :) När jag kommer hem ska jag göra läxorna om vi har fått några och efter det uppdaterar jag nog,ska satsa på skolan mern nu så kommer inte blogga förräns jag gjort dom. Vi hörs i eftermiddag,ha en bra dag!♥

Godnatt.

NU ska jag sova,så jag kommer upp imorgon. Men jag kommer inte blogga förräns på eftermiddagen,så ni vet det.
Sov gott,så ses vi imorgon. Godnatt!♥

Tre nya tjejer i klassen.

Nu ska jag gå ner och se lite på tv,tror dom kollar på idrott eller vad det är! ;) Ska sova vid tio så jag kommer upp klockan halv sju imorgon. Men har saknat kompisarna. Förresten ringde Staffan förut och berättade lite och han sa att det har kommit tre nya tjejer till klassen, nu är vi tjugo tjejer och typ nio killar? Haha! :) Men ska bli kul att se vad det är för tjejer,man vet ju aldrig. Bloggar innan jag ska sova!

Puss!



Tv och vila.

Godkväll kära läsare!♥ Vad ska ni göra ikväll då? Själv ska jag bara se på tv och ta det lugnt,ska upp halv sju imorgon så måste vara utvilad. Han som ska sälja datorn skulle även ringa ikväll,så mamma ska prata med honom och bestämma tid när vi kan hämta den. Men nu ska jag se på tv.

Puss!

Rubrik.

Ska nog ta och gå och fixa till mina naglar, mitt nagellack har börjat försvinna och vill ju vara fin imorgon i skolan. ;)
Ska hämta datorn imorgon tror jag,men internet komer jag ju inte ha då. För vi måste ju fixa det innan,så bloggar från familjens dator sålänge. Men kommer typ lägga in bilder på min dator och fixa och lite.
Puss!


NY DATOR SNART!

Kom precis hem från Linnéa och ska snart äta,nu är det bestämt att jag ska köpa en egen dator! :) Så förvänta er bättre uppdatering. Nu ska jag iallafall äta och sen längta tills vi ska hämta datorn.♥

Morgon.

Godmorgon! Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag nog bara ta det lugnt eftersom skolan börjar imorgon, :(
Det ska ändå bli lite roligt att träffa kompisarna igen och liksom ta nya "tag". Sen ska jag ringa Telia också och fråga en sak,ska ju som sagt kanske köpa en egen dator. Och vi ska kolla om det går att ha internet till tre datorer då. För nu har vi ju två och sen blir det ju en till isåfall. Om jag köper en egen dator kommer det bli myyycket bättre uppdatering.

Puss.♥



En gammal bild.

Godnatt.

Godkväll. Har inte så mycket att säga,så jag återkommer imorgon tror jag. Tycker det är lite onödigt att sitta och skriva en massa skit som ni inte bryr er om. ;) Så återkommer imorgon som sagt.

Godnatt kära läsare!



Ner.

Har inget att göra, ska nog gå ner och se vad dom andra gör. Ska även tvinga mamma till en sak.

Puss.



Fotograferingen med Linnéa.

Hejsan. Nu åkte Linnéa nyss hem,vi har tagit en massa kort. Har inte tänkt visa alla men endel kan ni få se.




Flowers.



Foto;Jag , ingen redigering.

Var nyss ute och tog lite kort, ska alldeles strax visa dom. Snart kommer Linnéa.♥

Foto-dag!

Godmorgon eller ska man säga Godförmiddag? Idag har jag inte mycket planerat,ska nog gå ut och ta lite kort.
Så det dyker väl upp lite nya bilder under dagen. Linnéa ska kanske komma hit och då ska vi ta lite kort,kommer nog ta lite på henne,hehe. :)

Sova.

Nu ska jag sova. Godnatt!

Egen dator.

Nu har jag precis kollat klart på Wallander,den var bra och ganska spännande.Ska nog ta lite glass nu och till det slänger jag väl med några frukter,kan vara gott nu på kvällskvisten. Sitter även och väntar på att Frida ska komma hem men hon skulle typ smsa mig innan. Så jag har väl tid över att göra något annat och jag lovar att bli bättre på att blogga,håller på att spara ihop till en egen dator så när jag har köpt en kommer det bli mycket bättre eftersom jag kan vra vid den när jag vill då. Men nu ska jag äta glass!♥


Bild sen stockholm.


Börja om?

Ny design och allt som ni kanske ser. Ska börja om från början. Raderar kanske alla inlägg jag skrivit och börjar om helt på nytt? Förlåt att bloggen har fått lida men jag har inte haft tid att blogga och nu ska jag ta vara på dom sista dagarna av sommarlovet. Men ska försöka hinna blogga lite mer och ska snart gå ut och ta lite nya kort.♥


RSS 2.0